Gå til hovedindhold

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på de fleste spørgsmål.

 • Læs op

Indhold

  Hvornår er Stadion og Café åben?

  Du finder alle åbningstiderne her.

  Har I værdiskabe?

  Der er i forhallen, lige indenfor hovedindgangen, 26 små værdiskabe, som frit kan benyttes til punge, smykker etc. Man vælger selv en 4-cifret kode til skabet.

  Må jeg medbringe egne øl, vand eller mad/kage på Albertslund Stadion?

  Nej, det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer på Stadion eller Stadions område – heller ikke til møder og arrangementer. Albertslund Stadion Café har et bredt udvalg til både voksne og børn.

  Må der ryges på Albertslund Stadion?

  Det er ikke tilladt at ryge i kommunale bygninger i henhold til "Lov om røgfri miljøer". I Albertslund Kommune gælder forbuddet også e-cigaretter, vandpiber etc.

  Hvad med min cykel/knallert?

  Der er mange cykelstativer – både ved parkeringspladsen og ved Stadions hovedindgang. Det er ikke under nogen omstændigheder tilladt at tage sin cykel/knallert med ind i bygningen.

  Må jeg tage min hund med på Albertslund Stadion?

  Hunde må gerne medbringes på Stadions område, hvis de er i snor og ejeren samler op efter hunden. I stadions bygninger og på kunstgræsbanerne må hunde ikke medbringes.

  Må jeg tage barne- eller klapvognen med ind på Stadion?

  Barne- og klapvogne kan medbringes i Stadions bygninger i begrænset omfang. Følg vore medarbejderes anvisninger. Det er dem, der vurderer, om der er plads til at medbringe barne- og klapvogne på dagen.

  Hvordan er adgangsforholdene for kørestole?

  Adgangsforholdene for kørestolsbrugere er sådan, at der skal en hjælper med, for der er ikke slisker ind og ud af bygningen. Vore medarbejdere er naturligvis behjælpelige i det omfang, de er i nærheden. Der er et specielt handicap-toilet, som er indrettet til kørestolsbrugere. Nøglen udleveres fra caféen.

  Hvor kan jeg se, hvad der foregår på Albertslund Stadion?

  Vi har under Kalender en oversigt over udstillinger, arrangement og de største kampe på Albertslund Stadion. Almindelige træningstider skal findes på de enkelte foreningers hjemmesider.

  Læs også vores regler for brug af kunstgræsbanerne her

  Hvor skal jeg henvende mig, hvis jeg vil gå til fodbold, tennis, håndbold e.a.?

  Du finder en liste over idrætsforeninger i Albertslund Kommune på kommunens hjemmeside.

  Må jeg beholde mine fodboldstøvler eller pigsko på inde på stadion?

  Nej, det er ikke tilladt at beholde fodboldstøvler eller pigsko på inde i bygningen. Der er installation til afvaskning af sko og støvler på bagsiden af Stadion, men de skal tages af, inden du kommer ind.

  Må jeg som privatperson eller forening bruge udendørsarealerne omkring Stadion udenfor de tildelte tider?

  Se reglerne om brug af banerne til uorganiseret idræt her.

  Vi har brug for et aflåst omklædningsrum til vores træning/kamp. Kan det lade sig gøre?

  I det omfang, der er omklædningsrum nok til rådighed på dagen, udleveres der en nøgle til jeres eget omklædningsrum i informationen mod aflevering af private nøgler eller bilnøgler. Husk at aflevere nøglen til omklædningsrummet, inden I forlader Stadion. Ellers er der altid mulighed for at benytte omklædningsrummene 16 og 17 (bag Stadion) og evt. tage tingene med sig, mens man træner/spiller kamp.

  Må jeg spise min medbragte mad i caféen?

  Nej, det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer på Stadion eller Stadions område. Albertslund Stadion Café har et bredt udvalg af mad og drikke til både voksne og børn.

  Kan jeg købe i cafeen via Mobilepay?

  Ja, du kan overføre til telefonnummer 24 90 25 09.

  Kan jeg spise maden udenfor?

  I sommermånederne er der bænke opstillet på terrassen udenfor caféen. Læs mere her.

  Er der gratis Wi-Fi i cafeen?

  Ja, det er der på hele Albertslund Stadion.

  Kan jeg som forening eller privatperson købe på kredit i cafeen?

  Nej, det kan du ikke.

  Kan jeg bestille eller ringe til cafeen for at få mad med hjem?

  Ja, telefonnummeret er 43 68 72 86. Husk at fortælle, hvornår maden afhentes.

  Hvad kan caféen byde på ud over mad og drikke?

  Du kan låne bøger, magasiner og iPads, mens du besøger Albertslund Stadion Café. Til børnene er der er legehjørne, hvor der er bøger og spil til rådighed. Materialerne må ikke fjernes fra caféen. I forbindelse med store sportsbegivenheder så som EM, VM, olympiade etc., vil caféens fjernsyn vise de største kampe og begivenheder.

  Kan jeg låne/leje café, lokaler eller haller, og hvad koster det?

  Godkendte foreninger i Albertslund kommune kan som udgangspunkt låne lokalerne til deres foreningsaktiviteter. Alle andre kan leje sig ind. Priserne afhænger helt af arrangementets karakter, antal timer og hvilket udstyr det kræver – herunder bespisning. Under Møder, kurser og konferencer kan du sende en forespørgsel på et arrangement, hvorefter vi kontakter dig med et tilbud. Her kan du også finde de møde- og konferencepakker, Albertslund Stadion Café kan tilbyde.

  Hvor mange kan der være i de forskellige lokaler?

  Du finder billeder og beskrivelser af de forskellige lokaler på Albertslund Stadion under Indendørs faciliteter.