Gå til hovedindhold

Priser til Idrætslivet

Albertslund Kommune vil gerne anerkende de mange frivillige, som er med til at skabe et godt idrætsliv i byen. Derfor afholder vi hvert år i november Albertslund Awards, hvor de frivillige i idræts- og foreningslivet hyldes.

Indhold

  Til festen uddeles følgende priser:

  Årets Idrætsleder

  Hvem kan modtage prisen: Idrætsledere/trænere/instruktører i frivillige, folkeoplysende idrætsforeninger i Albertslund Kommune.

  Hvem kan indstille til Årets Idrætsleder: Alle idrætsforeninger, medlemmer i idrætsforeninger, samt forældre med børn i en idrætsforening i Albertslund Kommune kan indstille kandidater til prisen.

  Hvordan fejres prisen: Prisen uddeles i november ved årets foreningsfest. Overrækkelsen foretages af formanden for Idrætsrådet. Prisen består af en gave og 2.000 kr.

  Deadline for indstilling kandidater: 1. september 2023 på mail til idraet@albertslund.dk

  Årets Forening

  Hvem kan modtage prisen: Alle frivillige folkeoplysende foreninger i Albertslund, som har leveret en særlig stor indsats for deres medlemmer eller for Albertslund.

  Hvem kan indstille til Årets Forening: Alle foreninger, medlemmer i foreninger, samt forældre med børn i en forening i Albertslund Kommune kan indstille kandidater til prisen.

  Hvordan fejres prisen: Prisen uddeles i november ved årets foreningsfest. Overrækkelsen foretages af formanden for Kultur- & Fritidsudvalget. Prisen er på 2.000 kr.

  Deadline for at indstille kandidater:  1. september 2023 på mail til idraet@albertslund.dk

  Mesterskabspriser

  Hvem kan modtage prisen: Kandidaterne skal opfylde følgende krav:

  Landsholdsdeltagelse under Dansk Idræts Forbund (DIF)

  • Dansk forbundsmesterskab under DIF
  • Dansk rekord under DIF

  Indstillede kandidater skal være bosiddende i Albertslund Kommune eller repræsentere en frivillig folkeoplysende forening i Albertslund Kommune.

  Hvem kan indstille til mesterskabsprisen: Alle foreninger, medlemmer i foreninger, samt forældre med børn i en forening i eller udenfor Albertslund Kommune kan indstille kandidater til prisen.

  Hvordan fejres prisen: Priserne uddeles i november ved årets foreningsfest.

  Deadline for at indstille kandidater: 1. november 2023 på mail til idraet@albertslund.dk